The Discovery Channel
The new premises for Discovery Communications, the television channel and programmer, blends a textured monochromatic environment with global branding values, images, graphics and integration of their vibrant colour palette.
AAID’s design remit was to provide an economic but dynamic environment. The design provides high contrast. The architectural enclosure is dark, the inserted architectural structures forming editing suites and meeting rooms are crisply detailed and white. The creative use of grey texture and pendent lighting provide clear navigational routes. Colour and imagery inspired by the unique branding of Discovery and Takhayal, use the space to creatively curate and display the brand, work place activities, and create lively views and vistas.
Sector Commercial
Location Studio City, Dubai, UAE
Demise size 5,100 sq ft
Back to the top